FAQS

La condició és que siguin persones estimades del teu entorn. No necessàriament han de ser familiars, parella... La seva missió serà la de notificar la teva defunció a la plataforma.

Quan hagin acceptat la teva petició de ser escollits, podràs decidir si també seran dels que rebran la informació que has introduït o es limitaran a notificar la defunció.

Al ser els que rebran la informació amb les teves decisions, haurien de ser persones que sàpigues que les respectaran i que prèviament n'hagueu pogut parlar.

La nostra notificació l'hauran de fer les persones que hem escollit des del seu compte. Per a poder fer, prèviament hauran hagut d'acceptar la nostra petició de ser escollida.

És per aquest motiu que és fonamental tenir un mínim de tres persones entre les escollides ja que és el nombre de notificacions que s'hauran de rebre per activar la plataforma.

Hem procurat crear una plataforma intuïtva i que l'experiència com a usuari sigui molt fàcil.

Igualment, cada secció disposa d'un vídeo tutorial on expliquem els principals aspectes a tenir en compte per al seu ús.

De forma molt senzilla. La persona rebrà un correu electrònic i quan premi sobre el botó de confirmar la sol·licitud la portarà a la pàgina, havent d'accedir amb el seu usuari. Del seu compte estant podrà acceptar o declinar la petició.

Si encara no està registrada a la plataforma ho haurà de fer primerament.

Actualment s'envien a través del correu electrònic.

Haureu d'assegurar que l'adreça sigui actual i que la persona en qüestió la consulti regularment ja que nosaltres no tenim manera de comprovar-ho.

Igualment, qualsevol modificació que en tingueu constància o si voleu eliminar algun dels missatges que heu escrit, actualitzar-lo, incloure'n de nous... ho podreu fer en tot moment.

Quan nosaltres enviem una sol·licitud a través de la nostra secció dels meus escollits, aquella persona rebrà un correu electrònic informant de les nostres intencions.

De tota manera recomanem que abans d'enviar el correu electrònic parleu amb ell/ella per a comunicar-li i l'informeu de la plataforma si encara no la coneix.

Som plenament conscients de l'importància i la sensibilitat de les dades que introdueixes a la nostra plataforma.

El nostre esforç constant es basa en protegir amb la tecnologia disponible al nostre abast que dites dades caiguin en mans de tercers.

Entre altres mesures, les teves dades es guarden encriptades en diferents servidors i per separat, de manera que ningú pot accedir a elles.

Quan algun dels teus escollits notifiqui la teva defunció a la plataforma, rebràs un comunicat avisant-te i en qualsevol moment podràs cancel·lar-la. No obstant, si n'arriben tres abans que ho facis, s'activaria...

Una de les recomenacions que fem és que entre els escollits no sàpiguen qui ho és per tal d'evitar possibles situacions desagrables de mal gust...

Sí. En qualsevol moment es podrà eliminar o modificar els nostres escollits. Una malaltia degenerativa que puguin patir, una separació en cas de parelles, una discusió en amics o fins i tot la seva defunció, farà que haguem d'anar modificant la nostra elecció per tal que sempre tinguem la llista actualitzada.

És una part fonamental per assegurar la funcionalitat de la plataforma quan arribi el nostre decés i serà la nostra responsabilitat de tenir-ho al dia.

Per evitar falsos positius, la plataforma necessita mínim tres notificacions de la teva defunció per tal que s'activi. Com que rebre la teva informació el més ràpid possible un cop arriba la teva mort és un aspecte fonamental pels teus estimats, i com que també es pot donar el cas que algun d'aquests escollits no pugui fer l'avís amb celeritat, recomanem que siguin 5-6 persones les que s'utilitzin com a escollits.

De tota manera, no hi ha límit i en podràs incloure tantes com vulguis...

Una vegada la plataforma hagi rebut la notificació de la teva defunció per part de tres dels teus escollits, s'activarà enviant-se els missatges als destinataris i la resta d'informació a aquells escollits que vulguis.

Tindran 15 dies per descarregar la informació a través de l'enllaç que rebran. Passat aquest temps procedirem a eliminar de forma segura i irreversible qualsevol informació del teu compte per a preservar i respectar la teva intimitat.

Evidentment que farem tot el possible i ens esforçarem per tal que això no passi.

En cas que ens veiem obligats a fer-ho, s'oferiria a tots els usuaris PREMIUM la possibilitat de poder descarregar tota la informació introduïda en un document ZIP i mantindriem el servei fins que el darrer usuari PREMIUM hagués esgotat el seu període de contractació.

Llavors eliminariem totes les dades de forma segura i irreversible de la nostra base de dades.

Mentre estiguis viu, ningú. Només tu tens accés al teu compte excepte que facilitis les teves claus d'accés, cosa que no et recomanem.

Només hi ha dues situacions en les que es mostra informació teva. En la secció Codi QR, que precisament la missió és la d'informar de la teva persona a tot aquell que tingui accés a poder escanejar el teu codi. I la segona és en els usuaris PREMIUM que accedeixin a compartir el seu document de voluntats anticipades entre els escollits que decideixin.

Un cop mort, els missatges s'enviaran exclusivament als seus destinataris per preservar la vostra intimitat mentre que la resta d'informació podràs seleccionar entre els teus escollits qui vols que la rebi segons s'explica en la mateixa secció.

Cada regió té la seva pròpia legislació i normativa en els aspectes concrets que volem tractar: donar òrgans, últimes voluntats, voluntats anticipades...

És convenient que cada usuari s'informi i es deixi assessorar mitjançant personal professional i qualificat sobre quines accions haurà de realitzar de forma complementària a l'ús de la plataforma per tal que tingui validesa legal a tots els efectes.

Mentre no es realitzin aquestes accions específiques en les seccions que així ho requereixin, el manifestat tan sols serà una expressió de les nostres darreres voluntats i intencions.

SEGUR.

No vendrem cap de les vostres dades introduïdes tal i com us expliquem a la política de privacitat o terminis i condicions. A nosaltres no ens agradaria que venguessin les nostres, per tant, no ho farem amb les vostres.

A Thanks for my life viurem de les subscripcions PREMIUM que s'aconsegueixin.

No hi ha cap secció obligatòria. Fins i tot podeu fer servir la plataforma per alguna secció en concret que hi tingueu un interés especial. El fet de registrar-vos no obliga a utilizar-ho tot ni a pagar res.

El fet que hagis realitzar els tràmits legals per a deixar les teves últimes voluntats vol dir que les teves coses materials tenen assignades un hereu legal; però en la teva pèrdua segurament hi ha més coses que poden implicar al teu entorn.

Utilitzant qualsevol de les seccions de Thanks for my life t'ajudarà a deixar tot allò que consideris que vols deixar ben resolt: les teves voluntats digitals, últims missatges o fins i tot petits objectes sense que condicioni el teu testament anterior


Si no trobes resposta a la teva qüestió, contacta’ns a thanks@thanksformylife.com